Гърбове за кухни

Принт на гръб за кухня върху стъкло

едно от най-важните помещения в жилището е кухнята. Дори и най-прилежната домакиня обаче знае колко е трудно да се поддържа изрядна чистота в нея. За да се предпазят кухненските гърбове от петна, пръски от мазнина и др., се монтират специални стъклени плоскости.

освен да бъде защитена от замърсяване, една кухня трябва и да изглежда естетично. Това се постига с технологията принт на гръб за кухня върху стъкло, която буквално ще преобрази мястото, където творите своите кулинарни фантазии.

Гърбовете на кухните се изработват от най-различни материали – те са керамични, метални, дървени и дори каменни. Най-голяма популярност обаче имат стъклените гърбове. Именно този материал позволява и изпълнението на най-смелите дизайнерски решения. Принтът на гръб на кухня върху стъкло гарантира, че помещението ще се сдобие с красиво вътрешно оформление и ще ви осигури комфорт, докато вършите всекидневните си задължения в него.

При принта на гръб на кухня върху стъкло може да се използва както матирано, така и прозрачно стъкло. оригиналните орнаменти при печата буквално ще преобразят кухнята ви. Тя може да бъде украсена с интересни фотоизображения на всякаква тематика. Технологията принт върху всякакви равнинни повърхности позволява смелата украса и на специално проектирани за кухнята ви мебели.

Мастилата, с които се печата, имат изключително голяма издръжливост на цветовете. При принтиране те се подлагат на ултравиолетово изпичане, при което се полимеризират и преминават в твърдо състояние.

Принтът на гръб на кухня върху стъкло осигурява създаването на картини с ярки и наситени цветове, истинска наслада за окото. Принтът на гръб на кухня върху стъкло представлява абсолютно безопасна технология, доказала се в последните години със своята голяма надеждност и усет към детайла.