Печат на тавани и тапети

Принт на тавани и тапети

Преди векове прочути творци от цял свят са изографисвали цели църкви и замъци, създавайки истински шедьоври. В творбите си те влагали години труд, за да можем да се наслаждаваме днес на тях. Но представете си за миг, че е възможно тези отдавна отминали времена да се завърнат – и то не къде да е, а направо в дома ви!

Помещенията в жилището ви могат да се превърнат в истинска сцена на изкуството с модерната технология за принт на тавани и тапети. Обновяването на интериора се превръща в истинско удоволствие. Принтът на тавани и тапети гарантира разнообразие от цветове, модели, текстури. Технологията е изключително достъпна, което я прави и толкова привлекателна.

Възможностите за печат на тавани и тапети на практика са безгранични. С фототапетите можете визуално да разширите пространството на стаята и да създадете в нея приятна атмосфера и положително настроение. Принтът на тавани и тапети може да превърне една стена в истинска арт творба.

Посредством принт на тавани и тапети детската стая може да се преобрази във вълшебно място, в което най-малките да се забавляват по цял ден. Тя може да бъде украсена на космическа тематика или “населена” с любими приказни герои.

Принтът на тавани и тапети е с високо качество и е 100% екологично чист. След печата тапетите не издават неприятна миризма и не изискват ламиниране – изображенията върху тях изглеждат добре от всеки ъгъл. Материалите, от които са изработени са устойчиви на влага и слънчева светлина. При принта на тавани и тапети цветовете не избледняват и не губят насищане, тъй като не проникват в материала, а остават запечатани върху него чрез UV технология.

И така, целият свят се възхищава на фрески от Джото и Микеланджело, техните невероятни произведения красят дворци и храмове. Но в днешно време не трябва да бъдеш блестящ художник, за да украсиш дома си с фрески. Днес всичко е толкова просто и лесно – благодарение на технологията за принт на тавани и тапети!