Печат върху дърво

Технологията UV LED принт върху дърво е една от най-развитите и интересни дейности, които предлага нашето студио. За принтиране върху дървена повърхност се използват най-съвременното оборудване и материали. Посредством тях върху дървото се нанася изображение, което има отлични за експлоатация качества: ярки и естествени цветове и дълъг живот.

Дървесината има топли и богати нюанси, които позволяват създаването на уникални дизайнерски проекти. Дървените мебели винаги са заемали водеща позиция в интериора на помещенията на всяко жилище. По-рано декорирането на дърво се извършваше посредством специални филми с отпечатани изображения върху тях. Този способ на печат върху дърво обаче не бе особено ефективен, тъй като с времето при използване на мебелите образите върху тях губеха своя първоначален вид.

Широкоформатният принт върху дърво няма подобни недостатъци. Качественото пренасяне на изображението върху всеки вид повърхност е възможно както при цялостно изработено изделие от дърво, така и при отделни негови детайли. Принтът върху дърво дава много възможности – размерът на изображението може да варира от миниатюра с големина едва няколко сантиметра до мащабна висока няколко метра картина.

Принтът върху дърво може да се използва за нанасяне на рисунки и картини върху стенни пана, дървени сувенири, плотове, столове, подпрозоречни первази – това е дизайнерско решение, което може да се превърне в повратна точка за подчертаването на стила на вашия интериор. Изборът на вида изображение зависи изцяло от желанията на клиента – нашите специалисти могат да ви предложат принт върху дърво на графика, абстракция, класически натюрморт, пейзаж, символ или колаж. Изображенията във фотобанката в сайта ни са безплатни за нашите клиенти. Благодарение на модерните технологии върху дървената повърхност може да бъде принтиран дори текст.

Студиото ни предлага услугата принт върху дърво както на частни лица, така и на предприятия, които се занимават с изготвянето на мебели или са се специализирали в сферите на оформление на дизайн и декориране на интериор. Принтът върху дърво представлява голям интерес и за производителите на сувенири, декораторите, реставраторите на мебели и дори художниците.