Печат върху плексиглас

За висококачествен широкоформатен печат върху плексиглас нашата компания прилага UV LеD принт технология. Фантастичната скорост на печат и широкият спектър от цветово разнообразие създават ярки, красиви и екологично чисти принтирани изображения върху плексиглас.

Компанията ни предлага печат върху плексиглас с различна дебелина и текстура. Принтът може да бъде изпълнен върху цветни, матови и прозрачни повърхности.

Много важен момент при технологията принт върху плексиглас е да се създаде изображение, което да е устойчиво на влажност и други външни въздействия. За да се постигне този ефект препоръчваме защита на принтираната повърхност с лак на акрилна основа. особеност при ултравиолетовия печат върху плексиглас е, че той не прониква в структурата на материала, а стабилно се закрепва на неговата повърхност.

едно от най-разпространените приложения на печата върху плексиглас е в сферата на рекламния бизнес. Несъмнено рекламата днес играе първостепенна роля във формирането на позитивен образ на определен продукт, услуга или търговска марка. Поради тази причина и в развитието и усъвършенстването на съвременните рекламни технологии се влагат все повече средства и усилия. една от най-предпочитаните практики в рекламния бизнес днес е печатът върху плоскости – като например PVC плоскости.

Печатът върху PVC плоскости включва използването на няколко вида материали, които условно могат да се разделят на две основни групи. Това е печат на PVC на плоски материали и печат на PVC на валцувани материали. Печатът върху твърди PVC материали включва печат върху пластмаса и плексиглас.

Не пропускайте шанса да направите своя бизнес още по-успешен и доходоносен. Факт е, че качествената реклама, изпълнена благодарение на печата върху плексиглас, предоставя допълнителни възможности за развитие на вашата компания.